incl. BTW & incl. bezorging

Waar kun je online haagplanten kopen?

Gardline is het bedrijf achter de webshop Gardline.nl. Wij zijn geen fysiek tuincentrum, maar een online tuincentrum. Bij ons kun je gemakkelijk en snel je haagplanten online kopen, die dan ook nog eens bij je thuis worden bezorgd. Tegenwoordig is het ook mogelijk om in onze webshop andere tuinartikelen zoals bloembollen en tuingereedschap te kopen.

Met een breed assortiment van veel voorkomende tuinplanten spelen wij in op de uiteenlopende en veranderende behoeften van tuinliefhebbers. Bij Gardline ben je aan het juiste adres om je tuingereedschap of planten online te bestellen.

Bij Gardline staat één gedachte centraal: jouw tuinplezier is onze passie! Wij zijn ervan overtuigd dat de tuin een verlengstuk is van het plezier dat je aan je huis beleeft. De kwaliteit van je haagplanten is daarom altijd onze hoogste prioriteit. Door onze ervaring zijn wij specialist in het kweken en vervoeren van gezonde, sterke en dichte haagplanten.

Het plezier in de tuin komt door de goede kwaliteit en de bloeiende planten en door een onderhoudsarme tuin. Om goed voor de tuin te zorgen, biedt Gardline je goed en degelijk tuingereedschap.

Ook niet onbelangrijk om te vermelden; wij zijn er trots op dat onze klanten ons met 5.0 van de 5.0 punten beoordelen!

Prijs van onze haagplanten

Naast het gegeven dat de kwaliteit van de haagplanten in onze kwekerij van het grootste belang is, speelt ook de prijs een rol. Gardline houdt de prijzen van haagplanten voor jou zo betaalbaar mogelijk. We doen dit doordat:

  • je je gewenste planten rechtstreeks van het land koopt
  • wij hebben onze eigen boomkwekerij en kunnen dus zelf de kosten in de hand houden
  • we werken direct en intensief samen met andere kwekerijen, die gegarandeerd altijd haagplanten van hoge kwaliteit kweken
  • wij hebben geen plantenvoorraad, zoals in traditionele tuincentra. Bij ons worden je haagplanten fris gerooid, nadat je ze besteld hebt. Door onze manier van werken, hebben we nooit planten op voorraad, die uiteindelijk niet verkocht worden. Dit betekent dat wij geen onnodige kosten maken. Wij geven deze besparingen door aan onze klanten

Via onze webshop verkopen wij planten voornamelijk aan particulieren. Natuurlijk zijn ook zakelijke klanten zoals hoveniers, landschapsontwerpers en andere groenbedrijven welkom. Registreer je je hier, zeer gemakkelijk, zonder verplichting en gratis. En anders kun je vanzelfsprekend informeren naar de mogelijkheden als je grotere hoeveelheden haagplanten wilt bestellen; het team van Gardline zal je graag een vrijblijvende offerte sturen.

Haagplanten voordelig kopen | Gardline

Hoe kweken we onze haagplanten?

Onze kweekmethode stelt ons in staat haagplanten, heesters en bomen in zuivere kwaliteit aan te bieden. Veel van deze tuinplanten worden in onze eigen kwekerij gekweekt.

Er is een verschil tussen het kweken van haagplanten in de volle grond en het kweken van haagplanten op het containerveld. Zo groeien de planten in de volle grond in een weiland; deze planten groeien werkelijk in de grond, in de echte aarde. Op het containerveld daarentegen groeien de planten in een pot, zodat we de ontwikkeling van de haagplant beter kunnen volgen en aanpassen.

Een ander verschil is dat wij de haagplanten die op het land groeien om de 3 jaar verplanten, terwijl de planten op het containerveld elk jaar de juiste grootte pot krijgen. Het verplanten bevordert de ontwikkeling van het wortelstelsel. De planten op het land worden 1 tot 2 keer per jaar gesnoeid. Deze haagplanten worden elk voorjaar en elke zomer bemest met een meststof en krijgen regelmatig water. Ook de haagplanten op het containerveld worden 1 tot 2 keer per jaar gesnoeid. Deze planten worden het hele jaar door regelmatig bemest en bewaterd met een geavanceerd systeem, in de zomer bijna dagelijks.

Daarnaast hebben wij intensief contact met andere boomkwekerijen, zodat wij altijd een ruime keuze aan haagplanten kunnen aanbieden. Aangezien wij deze kwekerijen strikt op basis van kwaliteit hebben geselecteerd en reeds lang met onze collega's samenwerken, garanderen wij u dat wij u steeds planten van de beste kwaliteit leveren.

Aangroeigarantie op de haagplanten

Door onze kweekmethode bieden wij onze klanten een maand lang een groeigarantie van 100% op de haagplanten. Dit betekent dat als je haagplant in de eerste maand doodgaat, wij je nieuwe planten zullen sturen. Gratis. Klik hier voor onze verdere groeigarantie.

Een extra geruststelling voor jou.

Het vervoer van haagplanten

Zoals reeds gezegd, zijn wij specialist in het vervoer van jouw haagplanten. Dankzij onze ervaring en goede contacten met transportbedrijven kunnen wij een vlotte levering van planten garanderen.

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en de gewenste leveringsdatum hebt aangegeven, worden je haagplanten gerooid of kort voor de levering bij elkaar gepakt. Vervolgens worden ze in dozen verpakt of op pallets of in palletboxen geladen. Na de kwaliteitscontrole van de haagplanten meldt het Gardline-team je bestelling bij het transportbedrijf aan. De volgende dag worden de door jou aangevraagde planten opgehaald. Je ontvangt je planten uiterlijk 1 tot 3 werkdagen later.

Als wij je bestelling in een doos verzenden, ontvang je op de dag van verzending een e-mail met een Track & Trace-link, zodat je de status van je bestelling kunt volgen. Je ontvangt ook een verzendbevestiging van Gardline, waarin nogmaals duidelijk de geplande levering van je haagplanten vermeld staat.

Haagplanten online kopen | Gardline

Haagplanten online kopen

Naast het gegeven dat je bij ons gezonde en sterke haagplanten kunt vinden, bieden wij je een ruim assortiment. In onze haagplanten webshop vind je diverse planten, zoals

Als je jouw keuze hebt gemaakt, kun je in onze webshop je haagplanten gemakkelijk online kopen. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, de leveringsdatum hebt aangegeven en de betaling hebt gedaan, hoef je verder niets meer te doen. Het team van Gardline ontvangt automatisch een bericht van je bestelde planten, verwerkt deze bestelling en organiseert het transport voor jou. Wij staan voor je klaar.

Onze webshop is niet alleen op de verkoop van haagplanten en andere tuinartikelen gericht. Gardline geeft je ook graag informatie en praktische tips voor het onderhoud van je tuin. Zoals reeds gezegd, zijn wij ervan overtuigd dat de tuin een verlengstuk is van het woongenot. Na de aankoop van je planten is de verzorging van de haagplanten een belangrijk aspect. Voor de perfecte verzorging van de tuin bieden wij een breed scala aan tuingereedschap.

Op onze pagina Planten Handboek vind je uitvoerige informatie over de verschillende planten, alsook vele tuintips en antwoorden op de vraag welke tuinklussen in welke maand moeten worden uitgevoerd.

Gardline contact

Als je vragen hebt over het online bestellen van haagplanten of over het planten, bemesten of snoeien van de planten, kun je te allen tijde contact met ons opnemen; e-mail info@gardline.nl of telefoon 085-0475588. Ook als je andere vragen hebt, helpen wij je graag verder. Het team van Gardline is er om je te helpen, zodat jij nog meer van je tuin kunt genieten!

We hebben ook een pagina met veel gestelde vragen over de verschillende haagplanten en de bijbehorende antwoorden. Het is zeker de moeite waard om deze pagina te bezoeken!

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5