incl. BTW & incl. bezorging

Prijzen

Om je duidelijkheid te geven en verrassingen te voorkomen, zijn alle in onze webshop vermelde prijzen all-in prijzen. Dat betekent vanzelfsprekend inclusief de planten, verwerking en bezorging. Dit voorkomt verrassingen in het verdere bestelproces. De prijs, die vermeld wordt nadat je de planten in je winkelwagen plaats, is de eindprijs. Geen onaangename verrassingen, dus net zo prettig.

Voor particulieren zijn alle vermelde prijzen ook inclusief BTW. Ook daarin willen we duidelijk zijn.

Aan de hoveniers, die zich aanmelden in de webshop en daarmee toegang hebben tot een eigen gedeelte, worden de prijzen exclusief BTW getoond.


Wil je je planten graag zelf afhalen? Dat is ook mogelijk. De vervoerskosten, die daarmee bespaard worden, geven we graag aan onze klanten terug. Als je ervoor kiest om de planten af te halen, krijg je daarom een korting van 15%.

Let er wel op dat je de planten niet bij ons kunt bekijken. Gardline is immers geen fysiek tuincentrum. De planten groeien nu fris in de grond; na een bestelling moeten we ze “afhaal-klaar” maken. Afhalen is daarom alleen mogelijk op afspraak.


Omdat wij iedereen zijn tuinplezier gunnen, is op de webshop van Gardline geen minimumbedrag ingesteld.

Voordelige prijzen voor de planten | Gardline

Betaalmogelijkheden

Wij hechten waarde aan het door jou in ons gestelde vertrouwen. Dit willen wij je tonen door diverse betaalmogelijkheden aan te bieden. Aan jou de keuze welke methode het beste bij je past.

Je kunt kiezen uit de betaalmogelijkheden:

  • Bankoverschrijving
  • iDeal
  • PayPal
  • Creditcard
check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5