incl. BTW & incl. bezorging

Wij zijn zeer verheugd dat je ons jouw vertrouwen hebt geschonken. Wij willen dit vertrouwen bevestigen door je planten van hoge kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Dit houdt in dat jouw planten op de gewenste bezorgdag worden verzonden naar het door jou opgegeven afleveradres. Het is ook mogelijk om de planten bij ons af te halen; dit kan op afspraak.

Levertijden van de planten

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, zal deze onmiddellijk worden verwerkt. In de regel ontvang je je planten binnen 4-7 werkdagen. Op de dag van verzending ontvang je een verzendbevestiging met een indicatie van de verwachte leverdatum. Wij geven de voorkeur aan woensdag, donderdag of vrijdag als bezorgdagen.

Tijdens de wintermaanden - van oktober tot maart - kunnen je bestelde planten ook op maandag of dinsdag worden geleverd.

Indien je de voorkeur geeft aan een latere leveringsdatum dan hierboven vermeld, is dit uiteraard ook mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig de gewenste leverweek selecteren of een bericht achterlaten.

Het vervoer van planten | Gardline

Het vervoer van de planten

Jouw planten worden geleverd door gespecialiseerde transportbedrijven, die zich specialiseren op het vervoer van pallets en dozen naar de consument. Of het nu gaat om pakketten of pallets; deze partners zorgen ervoor dat de planten zo kort mogelijk onderweg zijn en dat de best mogelijke kwaliteit wordt gehandhaafd. Voor planten is dit essentieel.

Op die manier worden je planten fris bij je thuis geleverd.

Afhankelijk van plantsoort dat je bestelt, leveren wij ze op pallets, in palletboxen of in dozen. Wij kiezen de optimale verzendmethode voor jouw bestelling.

Gewoonlijk vervoeren wij kluitplanten van het land op pallets of in palletboxen. Grote in pot gekweekte planten vervoeren we ook op pallets. Kleinere planten in potten worden in kartonnen dozen vervoerd.

Al onze prijzen zijn all-in prijzen. Dit betekent dat alle prijzen inclusief de planten, handling en levering zijn. Er zijn geen extra kosten; geen verrassingen meer. Dit bevalt je, nietwaar? Het vermelde bedrag geldt voor levering in heel Nederland.

Planten bezorgen of zelf afhalen | Gardline

Planten vervoeren op pallets

Zoals reeds geschreven, worden de meeste planten op pallets of in palletboxen vervoerd. Bovendien worden je planten vastgezet en verpakt, waardoor ze extra beschermd zijn tegen beschadiging of uitdroging tijdens het transport. Voordat ze worden opgehaald, geven we ze water: dit is onze extra Service.

De pallets blijven na levering bij je, er zijn geen extra kosten.

Op de dag van bezorging, zal de chauffeur je planten tussen 8:00 en 17:00 afleveren. Als je niet thuis bent, wordt de pallet voor je deur achtergelaten. Het is niet nodig dat je hiervoor thuis bent. Je hoeft dus geen dag vrij te nemen van je werk.

Vergeet niet het verplaatsen van de planten rond je eigen huis te organiseren.

Planten versturen in dozen

Als je planten in een doos worden verzonden, is het mogelijk om je bestelling te volgen. Na het versturen van de bestelling ontvang je een e-mail met een Track & Trace link. Via deze link kun je de voortgang van je zending volgen.

Als je niet thuis bent, zal de chauffeur proberen de planten bij je buren af te leveren. Als ook zij niet thuis zijn, zal de chauffeur proberen de planten de volgende werkdag opnieuw te bezorgen. Als je ook op deze dag niet thuis bent, zal de chauffeur opnieuw proberen de planten bij je buren te bezorgen. Zijn ook deze weer niet thuis, dan laat de chauffeur een bericht achter met het verzoek terug te bellen.

Planten afhalen, direct vanaf de boomkwekerij | Gardline

Zelf planten afhalen?

Wil je de gewenste planten zelf afhalen? Dit is mogelijk.

Het is echter niet mogelijk de planten vóór het afhalen te bekijken. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak; je Gardline-team zal het afhalen van de planten voorbereiden. Na het bestellen van je planten, hebben wij 2-4 werkdagen nodig om ze te rooien en klaar te zetten om af te halen. De reden hiervoor is dat wij geen fysiek tuincentrum zijn. De planten groeien momenteel in de grond, zodat we ze fris kunnen aanbieden.

Als je de planten zelf afhaalt, krijg je een korting van 15%. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5