incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Thuja plicata Atrovirens bemesten

Thuja plicata Atrovirens bemesten

Thuja Plicata Atrovirens kopen

De Thuja plicata Atrovirens bemesten - hoe en wanneer.

Coniferen zijn sterke planten. Toch hebben coniferen net als elk andere plant voedingsstoffen nodig. Om ervoor te zorgen dat uw coniferen gezond blijven, is het raadzaam om coniferen af en toe te bemesten. De Thuja occidentalis Thuja plicata Atrovirens (Reuzenlevensboom Atrovirens) groeit goed in veel verschillende grondsoorten, maar is gevoelig voor langdurige droge periodes. 

Coniferenmest van Ecostyle Coniferen en Taxus AZ is een natuurlijke meststof met een langdurige werking, waardoor het voldoende is om 1 hooguit 2 keer per jaar de Thuja plicata Atrovirens te bemesten. Deze Meststof heeft de juiste samenstelling voor de conifeer en zorgt bijvoorbeeld voor voldoende bitterzout en magnesium.

Een andere mogelijkheid dan is om de plicata Atrovirens te bemesten met Koemestkorrels. Het bemesten kun je het beste in mei -juni en een tweede keer in augustus september doen, zodat de nieuwe groei van de conifeer extra energie krijgt. 

Ook wanneer u de conifeer wilt snoeien, raden wij aan de Thuja plicata te bemesten. Dit bevordert de groei van de nieuwe takken en zorgt ervoor dat de conifeer sterk en gezond blijft.

De Thuja plicata Atrovirens water geven

Na het aanplanten is het belangrijk om zo snel mogelijk water te geven aan de Thuja plicata Atrovirens. Water is essentieel Voor de Thuja plicata Atrovirens.

Voor Coniferen die al in de grond staan, stellen wij normaliter als regel:

• Bij droge en warme weersomstandigheden, geef je ze 2-3 keer per week ca. 5-10 minuten water. Het beste kun je dit doen met een sproeikop op de waterslang; 5-10 keer 1 minuut lang per plant

• Bij regen geef je de coniferen 1 a 2 keer per week ca. 5-10 minuten water. Ook in dit geval kun je dat het beste doen met een sproeikop op de waterslang; 5-10 keer 1 minuut lang per conifeer

Het is belangrijk dat de kluit op ca. 30cm diepte ook water krijgt.

Wanneer je planten in een pot of kuip plant, geeft u deze minder water.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5