incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Thuja occidentalis Yellow Ribbon bemesten

Thuja occidentalis Yellow Ribbon bemesten

Thuja Yellow Ribbon kopen

Ondanks dat de Thuja occidentalis Yellow Ribbon (Westerse Levensboom Yellow Ribbon) in veel verschillende grondsoorten goed groeit, is het verstandig deze conifeer te bemesten met coniferenmest. Deze meststof heeft de juiste samenstelling voor de conifeer en zorgt bijvoorbeeld voor voldoende bitterzout en magnesium. Coniferenmest (Ecostyle Coniferen en Taxus AZ) is een natuurlijke meststof met een langdurige werking, waardoor het voldoende is om 1 hooguit 2 keer per jaar de Thuja Smaragd te bemesten.

Wilt u een andere voedingstof dan coniferenmest, dan kunt u er ook voor kiezen de Thuja Yellow Ribbon te bemesten met koemestkorrel. Het bemesten kun je het beste in het voorjaar doen, zodat de nieuwe groei van de conifeer extra energie krijgt.

Ook wanneer u de conifeer wilt snoeien, raden wij aan de Thuja Smaragd te bemesten. Dit bevordert de uitloopt van de nieuwe scheuten en zorgt ervoor dat de conifeer sterk en gezond blijft.

De Thuja Yellow Ribbon water geven

Na het planten is zo spoedig mogelijk water geven aan de Thuja occidentalis Yellow Ribbon van belang. Voor de Thuja Yellow Ribbon conifeer is water essentieel. Als deze coniferen in de grond worden geplant, stellen wij normaliter als regel:

• wanneer de weersomstandigheden droog en warm zijn, geeft u ze 2-3 keer per week ca. 5-10 minuten water. Het beste kunt u dit doen met een sproeikop op de waterslang; 5-10 keer 1 minuut lang per plant

• wanneer het regent, geef de coniferen dan 1-2 keer per week ca. 5-10 minuten water. Ook in dit geval kunt u dat het beste doen met een sproeikop op de waterslang; 5-10 keer 1 minuut lang per conifeer

Het is belangrijk dat de kluit op ca. 30cm diepte ook water krijgt.

Wanneer u planten in een pot of kuip plant, geeft u deze minder water.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5