incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Otto Luyken haag

Prunus laurocerasus Otto Luyken haag

Prunus laurocerasus Otto Luyken kopen

Prunus laurocerasus Otto Luyken Haag

De laurier Prunus laurocerasus Otto Luyken is een laagblijvende laurier met breed opgaande groei en schuingeplaatste takken. De Prunus groeit tot een hoogte van ruim 1 m (tot ongeveer 1,5 meter), en is daarom zeer geschikt voor lage hagen. De Larier Otto Luyken heeft een smal, glanzend blad en is mooi  donkergroen. In mei bloeit de Prunus Otto Luyken met witte, opstaande bloemen, gevolgd door donkerpaarse bessen in de herfst. De Laurier Prunus Otto Luyken is een sterke plant, is zeer winterhard en groenblijvend. De Prunus Otto Luyken kunt u ook prima gebruiken voor vak beplanting of een mooie haag. De Prunus laurocerasus Otto Luyken gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken.

Wanneer de heg de gewenste hoogte heeft bereikt, snoei dan bij iedere snoeibeurt ook de bovenkant van de Laurier af. Zo blijft de haag de gewenste hoogte behouden en wordt de Laurierkers Otto Luyken sterk en gezond. Elke snoeibeurt draagt ook bij aan een dichtere structuur van de Laurierhaag, doordat snoeien vertakking van een struik bevordert.

De Otto Luyken is één van de sterkste Laurieren en is goed bestand tegen ziekten. Uw heg zal daarom jarenlang vol en groen blijven. De bloemen en bessen aan de struik zijn zeer geliefd bij vogels, vlinders en bijen; vrolijkheid en levendigheid in uw tuin overheersen.

Hoeveel Prunusplanten er per strekkende meter nodig zijn, is afhankelijk van de hoogte van de gewenste haag; hoe kleiner de haag, hoe meer Otto Luyken planten er nodig zijn.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5