incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Genolia haag

Prunus laurocerasus Genolia haag

Prunus laurocerasus Genolia kopen

Prunus laurocerasus Genolia Haag

De Laurierkers Genolia is één van de meest bekende varianten van deze plant. Deze haagplant biedt een mooie natuurlijke afscheiding van uw tuin, mede dankzij de enorme dichtheid van het blad en de groenblijvende kleur in elk seizoen van het jaar. De Genolia heeft een smal en licht- tot donkergroen blad. De Laurier Genolia is een mooie smalle, maar ook dichte haag. De breedte van de Genolia zal in totaal ongeveer oplopen tot 80 centimeter, terwijl die in de hoogte door kan groeien tot ruim 300 centimeter. Bijhouden is belangrijk als je de volle bloei van de haagplant wilt genereren.

De Laurier Genolia is een winterharde en blijvend groene tuinplant, die er als haagplant met zijn dichtbegroeide structuur het hele jaar voor zorgt dat uw tuin of erf op een prachtige wijze wordt afgeschermd van buren of straat. Een Laurierhaag biedt privacy in uw tuin.

Wanneer de heg de gewenste hoogte heeft bereikt, snoei dan bij iedere snoeibeurt ook de bovenkant van de Laurier af. Zo blijft de haag de gewenste hoogte behouden en wordt de Laurierkers Genolia sterk en gezond. Elke snoeibeurt draagt ook bij aan een dichtere structuur van de Laurierhaag, doordat snoeien vertakking van een struik bevordert.

De Genolia is één van de sterkste Laurieren en is goed bestand tegen ziekten. Uw heg zal daarom jarenlang vol en groen blijven. De bloemen en bessen aan de struik zijn zeer geliefd bij vogels, vlinders en bijen; vrolijkheid en levendigheid in uw tuin overheersen.

Hoeveel Prunusplanten er per strekkende meter nodig zijn, is afhankelijk van de hoogte van de gewenste haag; hoe kleiner de haag, hoe meer Genolia’s er nodig zijn.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5