incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Etna haag

Prunus laurocerasus Etna haag

Prunus laurocerasus Etna kopen

Prunus laurocerasus Etna haag

De Laurier Etna kan groeien tot een hoogte van 2,5 meter als deze niet wordt gesnoeid, maar kan ook gemakkelijk gekweekt worden tussen de 1 en 3 meter. De Laurier Etna is een ideale haagplant die ook goed in de kleinere tuinen past. Deze altijdgroene Laurier is ideaal voor het vormen van een haag vanwege zijn compacte en dichte eigenschappen en groeit zelfs goed onder lastige condities zoals in kustgebieden of in de schaduw.

Prunus Laurocerasus Etna Haag De Laurier Etna kan groeien tot een hoogte van 2,5 meter als deze niet wordt gesnoeid, maar kan ook gemakkelijk gekweekt worden tussen de 1 en 3 meter. De laurier Etna is een ideale haagplant die  ook goed in de kleinere tuinen past.  Deze altijdgroene Laurier is ideaal voor het vormen van een haag vanwege zijn compacte en dichte eigenschappen en groeit zelfs goed onder lastige condities zoals in kustgebieden of in de schaduw. Laurier Etna in de tuin Zoals de meeste laurierhagen is ook de laurierkers Etna een sterke haagplant, die zich aan de meeste bodemtypes kan aanpassen. Geef haar alleen niet te veel water, want daar kan ze slecht tegen. Bijzonder aan de laurierhaag Etna is dat zij ontzettend goed tegen droogte, kou en vervuiling kan, De laurierkers Etna is de ideale haagplant om een hoge, privacy haag mee te creëren: ze wordt maar liefst twee meter hoog. Ze moet één a twee keer per jaar gesnoeid worden om te voorkomen dat ze te breed wordt. Waar te planten De Laurier Etna groeit goed in de volle zon of schaduw, maar de zon zal zorgen voor het ontstaan van de warme oranje bladeren. De haagplant waardeert een goed gedraineerde bodem, maar kan niet tegen kalkbodems. Het tolereert vervuiling en droge grond. De bladeren en stam van deze plant zijn giftig voor vee, daarom kunt u deze planten beter niet in de buurt van weilanden plaatsen.

Laurier Etna in de tuin

Zoals de meeste Laurierhagen is ook de Laurierkers Etna een sterke haagplant, die zich aan de meeste bodemtypes kan aanpassen. Geef haar alleen niet te veel water, want daar kan ze slecht tegen. Bijzonder aan de Laurierhaag Etna is dat zij ontzettend goed tegen droogte, kou en vervuiling kan, De laurierkers Etna is de ideale haagplant om een hoge, privacy haag mee te creëren: ze wordt maar liefst twee meter hoog. Ze moet één a twee keer per jaar gesnoeid worden om te voorkomen dat ze te breed wordt.

Waar te planten?

De Laurier Etna groeit goed in de volle zon of schaduw, maar de zon zal zorgen voor het ontstaan van de warme oranje bladeren. De haagplant waardeert een goed gedraineerde bodem, maar kan niet tegen kalkbodems. Het tolereert vervuiling en droge grond. De bladeren en stam van deze plant zijn giftig voor vee, daarom kunt u deze planten beter niet in de buurt van weilanden plaatsen.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5