incl. BTW & incl. bezorging
Filteren op
Grondsoort
Standplaats
Winterhard
Bloei
Bloeiperiode
Prijs
Filter
  • check_circleBehulpzaam en persoonlijk contact
  • check_circleAangroeigarantie
  • check_circleFrisse bomen van topkwaliteit
  • check_circleGratis bezorging
  • check_circleKlanten beoordelen ons met 5 / 5

Magnolia

Magnolia sierbomen | Topkwaliteit bij Gardline

Magnolia grandiflora kopen

Verrijk jouw tuin met de tijdloze schoonheid van de Magnolia boom (Magnolia grandiflora) bij Gardline! Geniet van de weelderige, geurige bloemen en de elegante uitstraling van deze prachtige boom. Ontdek ons assortiment en creëer een betoverende buitenruimte! 

Er zijn 4 producten.

Terug naar boven

Magnolia grandiflora kopen - Alles over de beverboom

Op zoek naar een prachtige groenblijvende toevoeging aan je tuin? Ontdek de magnifieke Magnolia grandiflora, ook wel bekend als de beverboom, bij Gardline. Hier vind je alles wat je moet weten over deze bijzondere boom en waarom het een perfecte keuze is voor jouw tuin.

Eigenschappen van de magnoliaboom

De Magnolia grandiflora, ook wel bekend als groenblijvende magnolia, beverboom of valse tulpenboom, is een prachtige groenblijvende boom met unieke eigenschappen.

Groei en standplaats van de beverboom

De beverboom gedijt het beste in zonnige tot halfschaduwrijke omgevingen en kan op verschillende grondsoorten groeien, behalve kalkrijke grond. Met een maximale groeihoogte van 5-10 meter is de beverboom ideaal voor tuinen van verschillende groottes.

Bloei en vruchten van de beverboom

In juni-juli produceert de beverboom prachtige grote tulpachtige bloemen die helderwit zijn en een citroengeur verspreiden, mits de bodem voldoende voeding biedt. Na de bloei ontwikkelt de boom decoratieve vruchten die bijdragen aan de esthetiek van de tuin.

Voeg ecologische waarde toe aan jouw tuin met de magnoliaboom

De magnoliaboom trekt verschillende diersoorten aan en draagt bij aan de biodiversiteit in jouw tuin. Het is een geliefde boom bij vlinders, bijen en vogels, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke tuin.

Magnolia grandiflora onderhouden

Het onderhouden van de Magnolia grandiflora is eenvoudig en vereist minimale inspanning.

Groenblijvende magnolia snoeien en bemesten

Snoeien van de groenblijvende magnolia kan het beste plaatsvinden tussen juni en oktober om de gezondheid en vorm van de boom te behouden. Regelmatig bemesten zorgt voor optimale groei en bloei van de boom.

Magnolia grandiflora kopen bij Gardline

Bij Gardline vind je een uitgebreid assortiment Magnolia grandiflora bomen met verschillende stamomtrekken, variërend van 8 tot 12. Onze bomen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met aangroeigarantie tot wel 3 maanden.

Beverboom kopen met aangroeigarantie

Geniet van een uitgebreide aangroeigarantie bij de aankoop van een beverboom bij Gardline. 

Wij bieden aangroeigarantie tot wel 3 maanden, en indien gewenst, kun je deze garantie verlengen tot 4 maanden door de DCM Vivimus Bodemverbeteraar toe te voegen aan je bestelling. Zo ben je verzekerd van een gezonde en sterke boom in jouw tuin.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een Magnolia grandiflora of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Let op: omdat we vaak onderweg zijn en bij onze boomkwekerijen langsgaan, is onze klantenservice het beste telefonisch en via WhatsApp te bereiken!

FAQ – Veelgestelde vragen over de Magnolia grandiflora

Wat is de beste standplaats voor een magnolia?

De Magnolia grandiflora gedijt het beste in zonnige tot halfschaduwrijke omgevingen en kan op verschillende grondsoorten groeien, behalve kalkrijke grond.

Is de magnolia boom groenblijvend?

Ja, de Magnolia grandiflora is een groenblijvende boom, wat betekent dat hij het hele jaar door zijn bladeren behoudt, waardoor hij een prachtige toevoeging is aan elke tuin.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5