incl. BTW & incl. bezorging
Filteren op
Grondsoort
Standplaats
Winterhard
Bloei
Bloeiperiode
Prijs
Filter
  • check_circleBehulpzaam en persoonlijk contact
  • check_circleAangroeigarantie
  • check_circleFrisse bomen van topkwaliteit
  • check_circleGratis bezorging
  • check_circleKlanten beoordelen ons met 5 / 5

Anna Paulowna boom

Anna Paulowna boom kopen| Gardline

Anna Paulowna Boom kopen - Koninklijke schoonheid en Vorstelijke pracht

Ontdek de koninklijke schoonheid en vorstelijke pracht van de Anna Paulowna boom! Met zijn majestueuze verschijning en prachtige bloemen voegt deze boom een vleugje elegantie toe aan elke tuin. Verken ons assortiment en vind de perfecte Anna Paulowna boom om jouw buitenruimte te verfraaien!

Er zijn 4 producten.

Terug naar boven

Anna Paulowna boom kopen - Alles over de Paulownia Tomentosa

Op zoek naar een opvallende toevoeging aan je tuin? Ontdek de prachtige Anna Paulowna boom, ook wel bekend als Paulownia Tomentosa of keizersboom, bij Gardline. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor deze unieke boom.

Eigenschappen van de Anna Paulowna boom

De Anna Paulowna boom, officieel bekend als Paulownia Tomentosa, staat bekend om zijn opvallende verschijning en unieke eigenschappen.

Groei en standplaats van de keizersboom

De keizersboom gedijt het beste in zonnige tot halfschaduwrijke omgevingen en kan op verschillende grondsoorten groeien, met uitzondering van langdurig natte grond. Met een maximale groeihoogte van 10-15 meter is de Anna Paulowna boom perfect voor tuinen van verschillende groottes.

Bloei en vruchten van de keizersboom

In april-mei produceert de Anna Paulowna boom prachtige lilakleurige pluimen van 5-6 cm, gebundeld als grote, opstaande bloementrossen. Deze bloemen trekken bijen aan en dragen bij aan de biodiversiteit in je tuin.

Voeg ecologische waarde toe aan jouw tuin met de Anna Paulownaboom

De Anna Paulowna boom is niet alleen een prachtige toevoeging aan je tuin, maar ook een waardevolle drachtboom voor bijen, waardoor het de perfecte keuze is voor milieubewuste tuiniers.

Paulownia Tomentosa onderhouden

Het onderhouden van de Paulownia Tomentosa is eenvoudig en vereist minimale inspanning.

Anna Paulownaboom snoeien en bemesten

Snoeien van de Anna Paulowna boom kan het beste plaatsvinden tussen oktober en maart om de gezondheid en vorm van de boom te behouden. Regelmatig bemesten zorgt voor optimale groei en bloei van de boom.

Anna Paulowna boom kopen bij Gardline

Bij Gardline vind je een uitgebreid assortiment Anna Paulowna bomen met verschillende stamomtrekken, variërend van 12 tot 18. Onze bomen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met aangroeigarantie tot wel 3 maanden. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de aangroeigarantie te verlengen tot 4 maanden door bij de aankoop van de boom ook de DCM Vivimus Bodemverbeteraar aan te schaffen. Zo kun je met een gerust hart genieten van een gezonde en sterke boom in jouw tuin.

Anna Paulownaboom kopen met aangroeigarantie

Geniet van een uitgebreide aangroeigarantie bij de aankoop van een Anna Paulownaboom bij Gardline. Wij bieden aangroeigarantie tot wel 3 maanden, en indien gewenst, kun je deze garantie verlengen tot 4 maanden door de DCM Vivimus Bodemverbeteraar toe te voegen aan je bestelling. Zo ben je verzekerd van een gezonde en florerende boom in jouw tuin.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een Anna Paulownaboom of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Let op: Omdat wij vaak onderweg en bij onze boomkwekerijen zijn, bereik je onze klantenservice het beste telefonisch of via WhatsApp.

FAQ – Veelgestelde vragen over de Anna Paulowna boom

Hoe snel groeit de Anna Paulownaboom?

De Anna Paulownaboom heeft een gemiddelde groeisnelheid en kan binnen enkele jaren een aanzienlijke hoogte bereiken, afhankelijk van de groeiomstandigheden.

Hoe hoog kan een Paulowniaboom maximaal worden?

De maximale hoogte van een Anna Paulowna boom is 10-15 meter, waardoor het een indrukwekkende aanvulling is op elke tuin.

Is een Paulownia tomentosa winterhard?

Ja, de Paulownia tomentosa is winterhard tot -15 / -20 °C, wat betekent dat hij bestand is tegen milde vorst.

Wanneer is de bloeiperiode van de Paulownia tomentosa?

De bloeiperiode van de Paulownia tomentosa is in april-mei, wanneer de boom prachtige lilakleurige bloemen produceert.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5