incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Waarom een haagplant in uw tuin?

Waarom een haagplant in uw tuin?

Haagplanten bieden tuinplezier

Bij Gardline geloven wij stellig dat een prachtig groeiende en bloeiende tuin bijdraagt aan het leefplezier. Wat is er fijner dan gezellig met vrienden in de zon in een mooie, groene en bloeiende tuin te zitten?

Wanneer een tuin prachtig ingericht en keurig onderhouden is, veroorzaakt dat kriebels van geluk in de buik. Het team van Gardline ervaart dat als ware rijkdom. Als de planten en bloemen jaarlijks goed groeien of wanneer de bloei elk jaar opnieuw uitbundig en kleurrijk is, geeft dat een gelukzalig gevoel.

Oók haagplanten dragen bij aan dit gevoel; haagplanten bieden tuinplezier.

Wintergroene haagplanten vormen groenblijvende hagen. Een wintergroene haagplant betekent een bladhoudende plant. Hiermee wordt bedoeld dat deze plant gedurende het hele jaar, ook in de wintermaanden, voor een zichtdichte erfafscheiding in uw tuin zorgt. Een dichtbegroeide haag zorgt voor enige afstand tot uw buren of de naastliggende straat; privacy in uw tuin.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten schutting of een stenen muur, brengen wintergroene haagplanten naast privacy ook kleur en levendigheid in de tuin. Een volle, groene haag is een prachtige aanvulling op uw tuin, en biedt vaak een fraaie achtergrond voor andere -bloeiende- planten.

Bovendien laten verschillende soorten haagplanten zelf ook een prachtige bloei zien. Een aantal Laurier soorten, Hortensia’s en Rhododendrons bieden in het voorjaar mooie, kleurrijke bloementrossen. Van onder andere Hulst en Taxus haagplanten bestaat de bloei uit prachtige knalrode besjes.

Naast wintergroene zijn er ook bladverliezende haagplanten. Deze haagplanten laten in de herfst, richting te winter, hun blad vallen, waarna ze in het voorjaar weer vol met nieuw loof groeien. De bladverliezende haag soorten hebben elk seizoen een wisselende loofstructuur en een eigen kleur, wat prachtige variaties in de tuin biedt. Een goed voorbeeld hiervan is de Beukenhaag.

Haagplanten onderhouden

Doordat het team van Gardline het zeer belangrijk vindt dat u zo optimaal mogelijk van uw tuin geniet, bieden wij veel informatie en advies over de planten die via onze webshop worden aangeboden. Op deze manier willen wij u van alle gemakken en tuintips voorzien. Het onderhouden van haagplanten is hierin een onderdeel, waarover wij u graag adviseren. Leest u op uw gemak de plantomschrijving van uw gewenste plant door.

Voorbeelden van veel gestelde vragen waarop wij antwoord geven gaan over haagplanten planten, haagplanten snoeien of het bemesten van haagplanten. Op onze informatieve pagina’s leest u alles over onder andere de eigenschappen van de Thuja, de Taxus, de Laurier, de Hortensia en van nog veel meer haagplanten.

Wij bieden u graag de helpende hand en voorzien u graag zo veel mogelijk in uw tuinplezier!

Haagplant soorten

Haagplanten kopen is eenvoudig, maar de keuze erin is zeer gevarieerd. Er zijn veel verschillende haagplant soorten; het aanbod is ongelooflijk breed. In de webshop van Gardline kunt u kiezen uit een aantal soorten hagen, met elk hun eigen fraaie eigenschappen.

U kunt kiezen voor groenblijvende haagplanten, voor het maken van bijvoorbeeld een coniferenhaag, een Laurierhaag of een Hulsthaag. Wellicht wilt u een bladverliezende haag als de Beukenhaag. Of wenst u een prachtig bloeiende haag, gemaakt van Hortensia’s? Veel andere klanten zijn u reeds voorgegaan bij het kopen van deze haagplant soorten.

Via het menu bovenin de webshop kunt u eenvoudig uw gewenste haagplant in ons assortiment vinden. In de plantomschrijving hebben we de sterke eigenschappen en aandachtspunten per plant beschreven. De plantomschrijving vindt u op de pagina van de betreffende plant.

Bij ons bent u aan het juiste tuinadres om haagplanten te bestellen. Zowel bekende haag soorten als onbekendere haagplanten koopt u eenvoudig en snel bij Gardline.

Kunt u uw gewenste planten niet in ons assortiment vinden, laat het ons weten. Het team van Gardline kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden welke wij vanuit onze boomkwekerij kunnen bieden. Het kan ook zijn dat wij via de boomkwekerijen, waarmee wij intensief en direct samenwerken, uw gewenste planten kunnen bieden.

Haagplanten informatie

Voor het inwinnen van informatie over de verschillende haagplanten, maar ook om deze tuinplanten te bestellen, kunt u makkelijk navigeren in onze webshop via de menubalk bovenin. Als u specifiek naar een bepaalde plant zoekt, vindt u deze eenvoudig middels onze zoekbalk bovenin de webshop.

Daarnaast biedt het team van Gardline aanvullende informatie over onder andere de kwaliteit van de haagplanten, onze kweekwijze, het bestelproces en het leveren van planten.

Heeft u andere wensen of vragen over de haagplanten? Neemt u dan gerust contact met ons op, via ons telefoonnummer 085-0475588 of per e-mail info@gardline.nl. Ook zijn we bereikbaar via Facebook, Instagram en Twitter.

We voorzien u graag van advies. Uw tuinplezier is onze passie!

Haagplanten online kopen

Het lijkt misschien een hele klus om uw haagplanten online te kopen. Vragen als welke haagplanten zijn bladhoudend, hoeveel planten moet ik per meter inplanten en hoe gaat het leveren van planten zijn niet ongewoon. Gelukkig helpen onze webshop en het team van Gardline u met het beantwoorden van uw vragen.

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de planten die wij verkopen. Daarom zijn alle planten voorzien van relevante plantinformatie. En indien u aanvullend advies over een specifieke haagplant wenst, neem dan gerust contact met ons op. Vanzelfsprekend helpt het team van Gardline u graag bij het maken van uw gewenste keuze en uiteindelijk het mooier maken van uw tuin.

Naast een goede kwaliteit van de haagplanten en de bijbehorende uitgebreide beschrijving ervan is ook het prijsniveau van belang. Doordat wij uw bestelde planten regelrecht vanaf de boomkwekerij of het containerveld leveren, kunnen wij de planten tegen gunstige prijzen aanbieden.

In onze webshop houden wij ook van transparantie en helderheid. Daarom heeft het team van Gardline van de meeste haagplanten aanbiedingen samengesteld. Dit zijn aanbiedingen met een all-in prijs. Wanneer u hier uw gewenste grootte en aantal haagplanten heeft geselecteerd, worden de planten voor de vermelde prijs bij u thuis bezorgd. Deze prijs is dus inclusief de planten, de handling, het vervoer en andere kosten. Duidelijkheid voor iedereen!

Bij Gardline kunt u veilig en vertrouwd uw haagplanten online kopen. Door middel van verschillende systemen en controles borgen wij een veilige omgeving op het internet.

Mocht u nog vragen hebben over onze haagplanten, onze service of ons bedrijf, schuw het dan niet om contact met ons op te nemen. Gardline helpt u graag om te genieten van uw tuin.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5