incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Thuja plicata Martin haag

Thuja plicata Martin haag

Thuja Plicata Martin kopen

Reuzenlevensboom Martin als haag

De reuzenlevensboom Martin ook wel Thuja plicata Martin genoemd, is een fraaie en bijzondere verschijning en wordt niet voor niets de reuzenlevensboom genoemd. Volwassen exemplaren van deze coniferen kunnen geweldige hagen vormen van wel 6 tot 8 meter hoog. Ideaal voor een haagplant waarmee je een mooie groene, zichtdichte en privacy haag wilt creëren. Ook als solitairplant is dit en echte natuurlijke blikvanger.

Wat je moet weten over deze groenblijvende haag

De Thuja plicata Martin is een groenblijvende en winterharde (vorstbestendig tot circa -20 à -23˚C) haagplant. Dat wil zeggen dat de groene schubben niet uitvallen en de conifeerhaag dus altijd mooi groen blijft. Qua standplaats doe je het niet snel verkeerd, want de Thuja plicata Martin kan zowel in de zon als (half) schaduw geplant worden en doet het goed in een vochtige of normale bodem. Alleen zeer droge bodems verdraagt deze groenblijvende haag niet. De Thuja plicata Martin stelt een toevoeging van tuinturf erg op prijs.

Het onderhouden van de Thuja plicata Martin haag.

Als het op onderhouden van de Thuja plicata Martin conifeer aankomt, is het eisenpakket gering.

Per jaar de Thuja Brabant 2 keer snoeien is het beste. De eerste keer snoei je de conifeer in het voorjaar en de tweede snoei je in het najaar. Snoei de conifeer niet later, want dan wordt de kans op vorstschade groter.

Het bemesten van de Thuja plicata Martin houdt de conifeer vitaal en de coniferenhaag dichtbegroeid.

Tuintip

Wij adviseren in het voorjaar de conifeer te bemesten met Ecostyle coniferen en Taxus A-Z.

De nieuwe groei profiteert dan optimaal van de meststof.

Voor de conifeer Thuja plicata Martin is water geven van belang, met name in droge perioden. Om verbranding van het loof te voorkomen kunt u het beste de conifeer ’s avonds water geven.

De grootte van uw bestelde Thuja plicata Martin is van invloed op hoeveel coniferen per strekkende meter worden ingeplant. Van kleinere haagconiferen heeft u meer nodig, dan wanneer u grotere coniferen bestelt.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5