incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Thuja plicata Martin blad

Thuja plicata Martin blad

Thuja Plicata Martin kopen

Thuja plicata Martin groenblijvend en winterhard

De Thuja plicata 'Martin' (Reuzenlevensboom 'Martin') is een conifeer die een schitterende, compacte en wintergroene haag vormt. De Thuja plicata Martin wordt gekenmerkt door zijn rechtopstaande groeiwijze. Deze plant is zeer geschikt voor het vormen van een haag.

De glanzende bladeren zijn groen tot donkergroen en ruiken lekker wanneer men ze verpulvert. Deze dichte groei zorgt ervoor dat u in uw tuin kunt genieten van privacy en beschutting.

Dankzij de wintergroene eigenschappen van de haagconifeer profiteert u hier ook in de winter van. De Thuja ‘Martin’ is een onderhoudsvriendelijke haagplant die weinig eisen aan de standplaats en condities stelt. De levensboom ‘Martin’ is een lichte haagconifeer die zeer dicht groeit. Snel een hoge haag nodig? Dan is de Thuja plicata Martin een goede keus. Deze conifeer groeit zeer snel en zit binnen enkele jaren op de gewenste hoogte van uw haag.

Het grote verschil met de bekende Thuja Brabant is dat deze planten een groene kleur die donkerder kleurt en in de herfst en winter nagenoeg niet verkleuren. De donkergroene kleur van deze Conifeer is vergelijkbaar met die van de Taxus en geeft dus een vertrouwd gezicht. De Taxus groeit echter veel langzamer. Daardoor is deze Donkergroene Thuja plicata een stuk voordeliger.

De Thuja plicata Martin stelt geen hoge eisen aan de ondergrond. Ze zijn oersterk en heel gezond. De donkergroene Conifeer is gemakkelijk te snoeien en door het fijne blad maak je een strakke haag.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5