incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Thuja occidentalis Yellow Ribbon standplaats

Thuja occidentalis Yellow Ribbon standplaats

Thuja Yellow Ribbon kopen

Thuja occidentalis Yellow Ribbon standplaats

De Thuja occidentalis Yellow Ribbon (Westerse Levensboom Yellow Ribbon) is een sterke conifeer die zowel vorstbestendig als windresistent is. Deze conifeer kan temperaturen tot ca. -25 °C verdragen.

Planten van de Thuja Yellow Ribbon

De standplaats van de Thuja Yellow Ribbon is niet veeleisend; de conifeer groeit zowel op zonnige als op schaduwrijke plekken. Echter, een standplaats in de buurt van grote bomen waardeert hij niet.

De conifeer groeit zonder veel problemen in verschillende soorten grond. Let er echter wel op dat de grond rondom de Thuja niet te droog of kleiachtig is; dat stelt hij niet op prijs. Het beste gedijt hij in een normale, voedzame grond. Eens per jaar de levensboom bemesten met bijvoorbeeld coniferenmest is een goede aanvulling.

De Thuja Yellow Ribbon in zowel grote als kleine tuinen

De Thuja conifeer heeft een fijne, compacte groei en groeit relatief langzaam. Dit maakt dat de Thuja occidentalis Yellow Ribbon op meerdere standplaatsen kan groeien en zeer geschikt is voor zowel kleine als grote tuinen. Naast als Thuja haag kan hij ook zeer goed als solitaire boom geplant worden. De Thuja groeit dan als een kegelvormige boom en zorgt voor een prachtig aanzicht in uw tuin.

Geschikt voor zowel grote als kleine tuinen

De Yellow Ribbon is de perfecte haagplant in zowel grote als kleine tuinen. Vanwege zijn relatief langzame groei is het erg eenvoudig de Thuja Yellow Ribbon te onderhouden. De hoogte en grootte van deze conifeer is zelf te bepalen; de nieuwe scheuten kunnen goed gesnoeid worden. Terugsnoei tot op het oude hout verdraagt de conifeer niet. Wanneer de Thuja Smaragd niet gesnoeid wordt, kan hij tot circa 8 meter hoog worden.

Tuintip

Bij het planten van de Thuja Yellow Ribbon is het verstandig om de grond goed te mengen met tuinturf of potgrond, zodat er extra meststoffen aan de grond worden toegevoegd.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5