incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Thuja occidentalis Yellow Ribbon blad

Thuja occidentalis Yellow Ribbon blad

Thuja Yellow Ribbon kopen

Thuja Yellow Ribbon winterhard en "groenblijvend"

Door zijn bijzondere groen-gele kleur is de Westerse Levensboom Yellow Ribbon een prachtige, kleurrijke toevoeging aan uw tuin. In het Latijn wordt deze conifeer soort Thuja occidentalis Yellow Ribbon genoemd, of kortweg Thuja Yellow Ribbon.

Vergelijkbaar met de Thuja soorten Brabant en Smaragd is ook de Westerse Levensboom Yellow Ribbon extreem winterhard en “wintergroen”. Met wintergroen bedoelen we dat de conifeer het hele jaar zijn naalden behoudt, ook in de wintermaanden. Een haag van de Thuja Yellow Ribbon biedt een prachtige, groen-gele erfafscheiding; een blijvende, kleurrijke aanvulling op uw tuin.

Door het jaar heen verandert de kleur, waardoor er altijd variatie in uw tuin is. In het voorjaar en in de zomer is hij groen-geel, richting de winter kleurt de conifeer oranje-geel tot brons. Met een haag van de Thuja occidentalis Yellow Ribbon ziet u daarom de kleur en de loop van de seizoenen in uw tuin terug.

Als u een onderhoudsarme en kleurrijke Thujahaag in uw tuin wenst, dan is de Westerse Levensboom Yellow Ribbon een goede keuze. Het eisenpakket van de Thuja conifeer is gering. Andere sterke kenmerken zijn dat de plant windresistent en extreem winterhard tot -22 à -25 ˚C is. Dat u de Yellow Ribbon Thuja wilt kopen, begrijpen wij dan ook erg goed.

Tuintip

Bij het onderhouden van de haagplant is het belangrijk aandacht te schenken aan het snoeien en het water geven. Snoei de haagconifeer Yellow Ribbon niet terug tot op de stam; op het oude hout groeit de Levensboom niet opnieuw uit. Tevens is de levensboom Yellow Ribbon gevoelig voor langdurig droge grond.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5