incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Thuja occidentalis Smaragd blad

Thuja occidentalis Smaragd blad

Levensboom Thuja Smaragd kopen | Gardline

De Thuja Smaragd biedt een groenblijvende coniferenhaag

Omdat de Thuja occidentalis Smaragd (Westerse Levensboom Smaragd) een winterharde en groenblijvende conifeer is, noemen we hem een bladhoudende haagplant. Groenblijvend betekent dat hij ook in de wintermaanden zijn naalden behoudt; “bladhoudend” is. In de wintermaanden verliest deze Thuja conifeer zijn naalden dus niet.

Dit maakt de Thuja Smaragd tot de ideale groenblijvende coniferenhaag, die het hele jaar door voor beschutting in de tuin zorgt.

Levensboom Smaragd blad | Gardline

De groen glanzende kleur van de Thuja Smaragd

De kleur van de Thuja Smaragd is heldergroen en lichtglanzend, waarbij de naalden tevens glad en zacht zijn. Bij de conifeer worden de naalden, die aan het einde van een vertakking samensmelten, schubben genoemd. De schubben zijn, zoals de naam al zegt, Smaragdgroen.

In vergelijking met de Thuja Brabant zijn de schubben van deze conifeer dichter en compacter.

In het voorjaar heeft de Thuja Smaragd een frisse kleur van de nieuwe scheuten. Gedurende de zomermaanden behoudt de conifeer de frisse, heldergroene kleur. Aan het einde van de zomer, richting de winter, krijgt hij zijn winterkleur; een donkergroene uitstraling.

De Thuja Smaragd is groenblijvend en de volle schubben zorgen ervoor dat hij een compacte, dichtbegroeide conifeer is, die jaarrond een geweldige aanvulling op uw tuin is. Deze Thuja haag biedt perfecte privacy en een prachtige groengekleurde achterwand voor andere bloeiende tuinplanten.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5