incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Taxus media Hillii blad

Taxus media Hillii blad

Taxus Media Hillii kopen

Hoe ziet de Taxus conifeer eruit?

De Taxus media Hillii (Venijnboom) is een zeer elegante conifeer soort. De naalden zijn donkergroen en veerachtig, die aan volle, klein vertakte takken groeien. Dit in combinatie met zijn smal rechtopgaande groei maakt de Taxus media Hillii geschikt als haagconifeer om uw tuin uitstekend te scheiden van buren, straat of trottoir.

De Taxus conifeer biedt u het hele jaar plezier; de conifeer is wintergroen. Dat betekent dat de naalden er niet afvallen.

Als solitaire conifeer is de Taxus media Hillii ook geschikt; de kleine glanzende naalden zorgen voor een stijlvolle aanblik in uw tuin. Doordat de Taxus conifeer zeer snoeiverdraagzaam is, kan hij als sierplant in diverse vormen gesnoeid worden.

De Taxus media Hillii is een winterharde conifeer en zal het hele jaar door voor een chique, donkergroene kleur in uw tuin zorgen. Elk jaar groeien er lichtgroene nieuwe scheuten aan de Taxus conifeer. De naalden van de Taxus media Hillii zijn zacht en veerachtig.

Als coniferenhaag is deze Taxus conifeer een prachtig groene achterwand voor onder andere kleurrijke borderplanten zoals Hortensia’s.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5