incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Taxus media Hicksii standplaats

Taxus media Hicksii standplaats

Taxus Media Baccata kopen

Waar groeit de Taxus conifeer goed?

De wintergroene Taxus media Hicksii (Venijnboom) is geschikt voor het stadklimaat; de conifeer is namelijk goed bestand tegen warme temperaturen en uitlaatgassen.

De conifeer is een populaire haagconifeer soort, maar wordt ook veel als solitaire plant of als groepsbeplanting geplant. Door zijn ranke, rechtopgaande groei is de Taxus media Hicksii zeer geschikt voor een smalle coniferenhaag. Tevens kan de conifeer in allerlei prachtige vormen en figuren gesnoeid worden, omdat hij extreem snoeiverdraagzaam is

De Taxus media Hicksii eist niet veel

De geliefde conifeer beschikt over bijzonder sterke eigenschappen; de Taxus media Hicksii is groenblijvend, winterhard en vorstbestendig. Ook is de conifeer ontzettend goed te snoeien.

De conifeer eist niet veel wat betreft de bodem; een normale, voedzame bodem is voldoende. Wij raden echter aan jaarlijks de Taxus conifeer te bemesten, zodat de conifeer ook sterk blijft. De grond van de Taxus media Hicksii mag echter niet te vochtig zijn, omdat de conifeer slecht tegen teveel vocht kan.

Zowel in de zon als in de halfschaduw en de schaduw kan de Taxus conifeer geplant worden.

Door deze bijzonder sterke eigenschappen wordt de Taxus conifeer in verschillende tuinen geplant; zowel in grote als in kleine tuinen, en ook in zowel chique kasteeltuinen als traditionele stadstuinen.

De Taxus media Hicksii tegenover de Taxus baccata

Tuintip

Wenst u zeer compacte smalle coniferenhaag van een Taxus? De conifeer Taxus media Hicksii groeit langzamer dan de Taxus baccata. Daarnaast is de Taxus media Hicksii compacter en winterharder en heeft de Taxus conifeer een fijnere structuur dan de Taxus baccata. De Taxus media Hicksii kan ongeveer 3 tot 5 meter hoog worden. De Taxus conifeer groeit in dunne, zuilvormige struiken. De mooie, donkergroene conifeer is bladhoudend en zorgt gedurende het hele jaar voor een volle kleur in uw tuin.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5