incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Taxus media Hicksii bemesten

Taxus media Hicksii bemesten

Taxus Media Hicksii kopen

De conifeer Taxus media Hicksii bemesten

Door af en toe de conifeer Taxus media Hicksii (Venijnboom) te bemesten, bevordert u de groei van de conifeer en zorgt u ervoor dat deze gezond en sterk blijft. Het beste kunt u in het voorjaar de Taxus conifeer bemesten met een organische meststof. Een organische meststof als koemestkorrel of hagenmeststof heeft een langdurige goede werking. Hierdoor krijgt de Taxus media Hicksii conifeer bij zo’n bemesting een nagenoeg complete voeding voor de aankomende groeiperiode.

Naast in het voorjaar de conifeer bemesten, is het ook verstandig om een voedingstof aan de grond toe te voegen wanneer u de conifeer gaat snoeien. Daardoor kan de Taxus met de nieuwe energie weer uitlopen.

Strooi de mestkorrels om de Taxus media Hicksii conifeer. Wanneer u de Taxus als coniferenhaag heeft geplant, strooi dan korrels aan beide zijden van de haag. Hark de korrels vervolgens goed in de grond en schud korrels van de onderste naalden af, zodat deze takken niet verbranden.

Geef de conifeer vervolgens voldoende water, waardoor de Taxus conifeer de meststof makkelijker kan opnemen.

De Taxus media Hicksii en water

De Taxus media Hicksii gedijt het beste in normale, voedzame grond. Maar de Taxus conifeer kan slecht tegen een te natte grond.

Tuintip

Als de grond rondom de conifeer langdurig te nat is, voeg dan lavakorrels toe aan de grond. Lavakorrels verbeteren de drainage in de grond, wat betekent dat het water beter weg kan lopen.

Zorg er echter wel voor dat de Taxus conifeer voldoende water krijgt. Vooral in het eerste jaar is het belangrijk dat u de conifeer voldoende water geeft, met name tijdens warme zomerdagen. Sproei de Taxus alleen ’s avonds wanneer de zon niet meer op de conifeer schijnt, om verbranding van het loof te voorkomen.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5