incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus lusitanica Angustifolia haag

Prunus lusitanica Angustifolia haag

Portugese Laurier Angustifolia kopen

De Portugese Laurier is niet de bekendste onder de Lauriersoorten, maar volgens ons toch zeker één van de meest kleurrijke en elegante. Een Prunushaag van de lusitanica Angustifolia is gedurende het hele jaar een hele levendige en chique afscheiding. De Laurier Angustifolia is namelijk een winterharde struik die jaarrond groen is, in het voorjaar lichtgroen van de nieuwe scheuten en in het najaar donkergroen.

De struik is zeer resistent tegen ziekten, zodat deze Laurierhaag jarenlang mee kan.

Bovendien is de haagplant Prunus Angustifolia zeer goed te snoeien.

De struik groeit langzaam en heel compact en heeft fijne, volle twijgen met vele, kleine blaadjes. Door het snoeien wordt vertakking van de haagplant bevorderd, zodat de Laurierhaag een dichtere structuur krijgt. Naast de elegante uitstraling schermt een Prunushaag uw tuin tegen inkijk en weer en wind.

In het voorjaar groeien er trossen met frisse, witte bloempjes aan de struik die in het najaar plaats maken voor volle, donkerrode bessen. Deze afwisseling zorgt ervoor dat een haag van de Laurier Angustifolia altijd weer anders is. Een Portugese Laurierhaag is door al zijn bijzondere eigenschappen dan ook een zeer decoratieve, maar zeker ook hele praktische afscheiding van uw tuin of erf.

De grootte van de gewenste Laurierkers Angustifolia is van invloed op het aantal planten per strekkende meter; hoer groter de planten, hoe minder planten per meter nodig zijn.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5