incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus lusitanica Angustifolia bloei

Prunus lusitanica Angustifolia bloei

Portugese Laurier Angustifolia kopen

De Portugese Laurier Angustifolia is een aanwinst voor iedere tuin, die gedurende elk seizoen voor prachtige verrassingen zorgt. Deze Laurierkers is een eyecatcher in de tuin.

Aan het begin van de meimaand komen er kleine bloemknoppen aan de Laurier lusitanica Angustifolia. Deze knoppen groeien uiteindelijk uit tot lange, elegante bloemtrossen met kleine, witte bloempjes. Met op de achtergrond de lichtgroene kleur van de nieuwe scheuten en de paarsgekleurde takken maakt deze witte bloei het prachtige beeld compleet. De frisse bloempjes geven een heerlijke geur en zijn zeer geliefd bij vlinders en bijen. Van mei tot en met juli staat de Portugese Laurier in bloei.

In augustus en september maken de vrolijke trossen met bloemen plaats voor dieprode bessen. Deze ronde besjes vormen eveneens een prachtig contrast met de dan donkergroene, spitse bladeren. Naarmate de herfst vordert, verkleuren de rode bessen naar donkerzwart. Deze bessen zijn giftig, behalve voor vogels; de bessen zijn juist zeer geliefd bij allerlei vogels.

De lusitanica Angustifolia fleurt iedere tuin op met zijn levendige kleuren en is gedurende alle seizoenen een stijlvolle aanvulling.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5