incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus lusitanica Angustifolia blad

Prunus lusitanica Angustifolia blad

Portugese Laurier Angustifolia kopen

De Prunus lusitanica Angustifolia is niet de bekendste Laurier, maar kent een hele hoge sierwaarde door zijn kleurrijke groei, kleine, donkergroene bladeren en prachtig paarsgekleurde takken.

Met haar licht hangende glanzende bladeren en paarsgekleurde takken heeft de Prunus Angustifolia een uitgesproken mediterrane flair; de Portugese Laurierkers is een heuse schoonheid.

In het voorjaar kleurt het blad van de Prunus lichtgroen door de nieuwe scheuten, waarna de struik steeds donkerder groen wordt. De leerachtige, eivormige bladeren worden 6 tot 12 centimeter lang. De Angustifolia is compacter en heeft kleinere bladeren dan de gewone Laurier lusitanica.

De sierlijke twijgen zijn fijner dan die van andere Lauriersoorten. Daarnaast is de lusitanica Angustifolia een hele compacte en bovendien wintergroene struik, waardoor u het hele jaar lang een bijzondere kleur in uw tuin heeft.

De Laurier lusitanica Angustifolia is door zijn sierlijke bladeren en prachtige kleuren een steeds meer geliefde haagplant, die zorgt voor een strakke en stijlvolle afscheiding van uw tuin of erf.

Na de winter kan de lusitanica Angustifolia enkele bladeren laten vallen. Dit is echter geen reden tot paniek; de Prunus lusitanica Angustifolia is winterhard en in het voorjaar zal de Portugese Prunus weer geheel vollopen met nieuwe, frisse bladeren.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5