incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Rotundifolia haag

Prunus laurocerasus Rotundifolia haag

Laurier Rotundifolia kopen

Doordat de Laurier Rotundifolia het dikste en grootste blad van alle gangbare Lauriersoorten heeft, is hij zeer geliefd als haagplant. Een andere belangrijke meerwaarde is dat de Laurier Rotundifolia bladhoudend en wintergroen is, waardoor deze Laurierhaag altijd een mooie groene kleur geeft.

Daarnaast kent deze Prunus een krachtige en snelle groei en verdraagt hij een forse terugsnoei. Na elke snoeibeurt vertakt de Rotundifolia zich verder en heeft u snel een volle en dichte Prunushaag, die uitstekende beschutting biedt.

Een haag van Prunus Rotundifolia is een zeer praktische haag en schermt binnen korte tijd uw tuin of erf af van buren of straat en biedt bescherming tegen weer en wind.

Ook heeft een Laurierhaag van de Rotundifolia een decoratieve functie; de struiken met heldergroene, dikke bladeren zorgen voor een frisse en levendige tuin gedurende het hele jaar. Deze prachtige witte bloei maakt de Prunushaag compleet.

Het is dan ook geen verrassing dat deze Laurierkers een klassieker onder de haagplanten is en veel gezien wordt in zowel grote als kleine tuinen.

De grootte van de bestelde Prunus Rotundifolia bepaalt hoeveel planten er per strekkende meter geplant dient te worden; hoe kleiner de plant, hoe meer er per meter geplant behoren te worden.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5