incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Otto Luyken standplaats

Prunus laurocerasus Otto Luyken standplaats

Prunus laurocerasus Otto Luyken kopen

Prunus laurocerasus Otto Luyken standplaats

De prunus laurocerasus Otto Luyken is een haag die maximaal ongeveer 1,5meter hoog wordt.

In de breedte heeft de Laurier ook aanzienlijk minder ruimte nodig heeft dan de meeste andere soorten Laurierhagen. Dit type Laurierhaag is bijzonder geschikt om in kleinere tuinen aan te planten.

De Prunus Otto Luyken stelt geen hoge eisen aan de ondergrond. Ze groeien op kleigrond en ook op wat schralere grond groeit deze Laurier uit tot een mooie Laurierhaag. De Otto Luyken is winterhard en kan met gemak de winterperiodes in Nederland en België aan.

De laurierkers Otto Luyken wordt maximaal 1 meter tot 1,5 meter hoog en omdat hij ook in de breedte aanzienlijk minder ruimte nodig heeft dan de meeste andere soorten laurierhagen, is dit type laurierhaag bijzonder geschikt om in kleinere tuinen aan te planten. De Otto Luyken ziet er, door zijn mooie compacte en hoogte erg sierlijk uit als vak beplating. Qua bodem eisen is de Laurier  een ontzettende makkelijke haagplant. Hij kan bijna overal goed aarden. 

Kortom: Deze gezonde Laurier Otto Luyken vormt een dichte, lage en wintergroene haag die voor vak beplanting erg geschikt is. Daarnaast is deze laurier ook nog eens onderhoudsvriendelijk. De bladeren zijn mooi smal en spits en hebben een mooie donkergroene glanzende kleur.

Tuintip:

Heb je last van schrale grond dan adviseren wij compost of tuinaarde te verwerken bij de aanplant van de haag. Deze kun je mengen met de grond die je uit het plant gat gehaald hebt. Om planten een goede start te geven is het verstandig om bij de aanplant compost of tuinaarde toe te voegen. Bij goede grond is het voldoende om na de aanplant biologische mestkorrels te verwerken.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5