incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Novita standplaats

Prunus laurocerasus Novita standplaats

Laurier Novita kopen

De Prunus laurocerasus Novita is één van de sterkste Laurieren. Deze Lauriersoort is sterker en beter bestand tegen ziektes dan zijn voorloper, de Prunus laurocerasus Rotundifolia.

De Prunus Novita is absoluut geen veeleisende plant qua standplaats en groeit in de meeste grondsoorten goed. Humusrijke grond is voor de Prunus Novita de beste grondsoort om in te groeien. Meststof als compost of tuinturf kan de voedingswaarde van de grond verbeteren.

De Laurier Novita kan slecht tegen een langdurig te vochtige bodem. Wij raden daarom een goede waterdoorlatende grond aan en let er daarnaast op dat u de bodem nooit te nat maakt.

Deze Prunus groeit zowel in de zon als in halfschaduw en volle schaduw. De Laurier Novita is dan ook zeer geschikt als groepsbeplanting onder bomen.

Door zijn compacte groeivorm en dikke, donkergroene bladeren is de Laurierkers Novita zeer goed inzetbaar in zowel kleine als grote tuinen. Bovendien wordt deze tuinplant veel gebruikt in kleinere voortuinen; met zijn dichte groei zorgt deze Laurier ervoor dat uw huis beschermd is tegen ongewenste inkijk.

De Prunus Novita groeit ontzettend snel, jaarlijks circa 30 tot 50 centimeter, en verdraagt snoeien zeer goed. Deze eigenschap maakt deze Laurier bijzonder geschikt als haagplant. Met een Prunushaag van de Novita Prunus heeft u gedurende het hele jaar een dichte, donkergroene afschutting.

De brede, frisgroene bladeren zorgen ervoor dat deze Laurier ook zeer geliefd is als solitair. Zonder te snoeien kan de struik uiteindelijk wel 3 tot 5 meter groot worden.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5