incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Genolia blad

Prunus laurocerasus Genolia blad

Prunus laurocerasus Genolia kopen

Prunus laurocerasus Genolia Blad

Een mooie, grote Laurierhaag staat in elke tuin geweldig. Daar komt nog bij dat een hoge laurierhaag in de tuin een uitstekende privacy biedt. De Genolia heeft glimmende, donkergroene bladeren en de vorm van het blad is wat smaller en eleganter dan die van de Rotundifolia. De Laurier Genolia is een onderhoudsarme struik die een prachtige haag kan vormen. De Prunus Laurocerasus is winterhard en staat in Zwitserland bekend als ‘sneeuw proof’. Door zijn mooie compacte groeiwijze, is deze laurier een ideale plant voor smalle tuinen of waar het formaat een probleem kan zijn.

De Laurierkers (Prunus laurocerasus) staat bekend om zijn grote bladeren, die aan de bovenkant mooi glanzen en het hele jaar lang groen blijven. Omdat deze bladeren zo groot zijn, is bijna iedere hogere laurierhaag vrij breed. Dat is voor een kleinere tuin niet ideaal. De Laurier Genolia bereikt die hoogte wel en heeft daarvoor in de breedte eigenlijk helemaal niet zoveel ruimte nodig. Simpel gezegd groeien de takken van de Prunus laurocerasus Genolia enigszins omhoog in plaats van opzij. De Laurier Genolia is blad houdend en zeer winterhard, wat ervoor zorgt dat een Prunushaag van deze Genolia jaarrond een blijvend groene kleur aan jouw tuin geeft.

Mocht het zo zijn, dat je deze Laurierhaag toch te groot of onverzorgd vindt, dan kunt u de laurier behoorlijk radicaal terugsnoeien. Als je nog een centimeter of 40 boven de grond overlaat, zal uw laurierhaag binnen enkele jaren weer hoog genoeg zijn om uw privacy te beschermen. Door de Laurier 2 keer per jaar te snoeien, wordt vertakking van de struik bevorderd, waardoor je een dichtbegroeide haag of robuuste solitair krijgt.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5