incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Etna standplaats

Prunus laurocerasus Etna standplaats


Prunus laurocerasus Etna kopen

Prunus laurocerasus Etna standplaats

De Laurier Etna kan groeien tot een hoogte van 2,5 meter als deze niet wordt gesnoeid. 

Vanwege zijn compacte en dichte groei eigenschappen is de Laurier Etna ideaal voor het vormen van een haag. Een ideale haagplant dus voor kleine tuinen waar over het algemeen wat minder ruimt is.

De Prunus Etna stelt geen hoge eisen aan de ondergrond. Ze groeien op kleigrond en ook op wat schralere grond groeit deze Laurier uit tot een mooie Laurierhaag. De Etna is goed winterhard en kan met gemak de winterperiodes in Nederland en België aan. De Etnakan lastige groeiomstandigheden zoals schaduw en kustgebieden goed tolereren.

De Prunus laurocerasus produceert rechtopstaande trossen romige witte bloemen. Deze bloemen zijn populair bij wilde dieren. Omdat deze langzamer groeit dan de Laurierkers, hoeft het slechts een keer per jaar te worden bij gesnoeid, maar ziet deze er het hele jaar prachtig uit.

Kortom: Deze gezonde Laurier Etna vormt een dichte, smalle en wintergroene haag die voor veel privacy zorgt en ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. De bladeren hebben een mooie donkergroene kleur en stralen luxe uit.

Tuintip:

Heb je last van schrale grond dan adviseren wij compost of tuinaarde te verwerken bij de aanplant van de haag. Deze kun je mengen met de grond die je uit het plant gat gehaald hebt. Om planten een goede start te geven is het verstandig om bij de aanplant compost of tuinaarde toe te voegen. Bij goede grond is het voldoende om na de aanplant biologische mestkorrels te verwerken.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5