incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Etna blad

Prunus laurocerasus Etna blad

Prunus laurocerasus Etna blad

De laurier Etna is een populaire haagplant die dankzij een relatief groot blad en volle uitstraling. De Prunus laurocerasus Etna is een snelle groeier die eenvoudig te onderhouden is. De plant kan in verschillende omstandigheden goed uit de voeten en is niet veeleisend. De laurierkers Etna is een wintergroene plant, waardoor u ook in de winter van een volle haag kunt genieten. De Etna groeit  voornamelijk in de breedte groeit tot een mooie zichtdichte en compacte haag. 

Erg fraai is dat na het snoeien de nieuwe bladeren eerst een dieprode kleur hebben, wat de Etna onderscheidt van de andere soorten laurierkers. Een prachtig plaatje in de lente. Rond mei komen er witte bloemen tussen de bladeren tevoorschijn en na een korte bloeiperiode van een maand verschijnen er rood-zwarte besjes.

Waar kun je de Laurier planten?

De Laurier Etna is een hele makkelijke haagplant, want de blad houdende haag doet het uitstekend in zowel de zon als de schaduw. Het liefst staat Etna met haar voeten in de licht vochtige en voedselrijke bodem, maar ook geen probleem als de grond wat vochtiger is of juist droger. Eigenlijk is een hele natte grond het enige waar dit type laurier niet tegen kan. 

Waarom kies je voor de Laurier Etna?

  • Blad houdende haag
  • Groeit snel
  • Groeit zowel in de zon als in de schaduw
  • Zeer goed bestand tegen extreme vorst
  • Nieuwe bladeren zijn rood
  • Eenvoudig te snoeien, loopt uit vanaf het kale hout

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5