incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Prunus laurocerasus Caucasica blad

Prunus laurocerasus Caucasica blad

Laurier Caucasica kopen

De winterharde en wintergroene haagplant

De Laurier Caucasica (Prunus laurocerasus Caucasica) is een sierlijke haagplant door de smalle, donkergroene bladeren. De bladeren zorgen ervoor dat deze diepgroene Laurier soort een zeer populaire haagplant is.

De Laurier Caucasica is een winterharde haagplant. Ook is de haagplant wintergroen. Dat wil zeggen dat hij jaarrond zijn bladeren behoudt, waardoor de Laurier ook in de winter een zichtdichte beschutting biedt. In zeer strenge winters, kouder dan -15 °C, is het mogelijk dat de Laurier haagplant vorstschade oploopt of zijn blad verliest.

De donkergroene Laurier Caucasica

De smal groeiende haagplant Laurier Caucasica past prachtig in een klassieke, stijlvolle tuin. De donkergroene, glanzende bladeren bieden uw tuin een zeer elegante uitstraling.

De bladeren van de bladhoudende en groenblijvende haagplant hebben een smalle, elliptische vorm met een redelijk spits bladeinde. De bladeren zijn donkergroen aan de bovenkant en heldergroen aan de onderzijde. De nieuwe scheuten van de haagplant zijn lichtgroen. In vergelijking met de Laurier soorten Novita en Rotundifolia zijn de bladeren van de Laurier Caucasica donkerder groen en smaller.

De chique, volle kleur van deze haagplant geeft uw tuin gedurende het hele jaar een luxe uitstraling. Net zoals de Taxus baccata is een Laurierhaag van de Laurier Caucasica een prachtige achterwand voor andere bloeiende planten zoals Hortensia’s.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5