incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Photinia fraseri Red Robin haag

Photinia fraseri Red Robin haag

Photinia Red Robin

Ondanks dat de Glansmispel geregeld als solitaire plant wordt gebruikt en nog niet veel wordt gezien als haagplant, is de struik enorm geschikt om als afscheiding gebruikt te worden.

De Photinia Red Robin kan namelijk zowel in zon als in halfschaduw staan en groeit in bijna iedere normale, voedzame bodem. Let hierbij wel op dat de plant windbeschut geplant staat.

Wat betreft de bemesting is de Photinia een makkelijke plant; jaarlijks 1 keer bemesten met compost, tuinturf of koemestkorrel en water geven in de droge perioden is in principe voldoende.

Tevens is de struik van zichzelf al redelijk compact. Regelmatig snoeien, wat de Photinia uitstekend verdraagt, bevordert de vertakking in de Glansmispel, waardoor de zichtdichtheid van een Photiniahaag steeds beter wordt. Door deze dichte takkenstructuur en mogelijke hoogte van circa 3 meter biedt de Photinia Red Robin privacy in uw tuin.

Maar bovenal is de Photinia één van de meest sierlijke en uitbundige haagplanten, die met zijn vuurrode en donkergroene bladeren ontzettend veel kleur aan uw tuin toevoegt. Een haag van deze Photinia biedt een prachtige decoratieve wand in uw tuin.

Of u nou een strakke, stijlvolle of juist levendige, uitbundige Photiniahaag wenst, de Photinia Red Robin zorgt gegarandeerd voor een toverachtig en kleurrijk resultaat.

Het aantal planten per strekkende meter haag is afhankelijk van de grootte van uw bestelde Red Robin. Van grotere planten heeft u minder planten nodig dan wanneer u kleinere planten bestelt.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5