incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Heckenpracht haag

Ilex meserveae Heckenpracht haag

Hulst Heckenpracht kopen

De naam van de Hulst Heckenpracht onthult al dat deze tuinplant een prachtige en zeer geliefde haagplant is. Vanuit het Duits vertaald, betekent Heckenpracht “hagenpracht”, prachtige haagplant. Deze Hulst is een bekende onder de haagplanten en in verschillende tuinen te zien als mooie, donkergroene afscheiding van tuin of erf.

 

Deze Ilex meserveae heeft een aantal sterke kenmerken. De Ilex Heckenpracht is vorstbestendig tot -15 à -20 °C. De plant is bladhoudend, waardoor een Hulsthaag jaarrond groen blijft. Tevens groeit de Hulststruik zeer compact en heeft een hele dichte takkenstructuur, zodat de haagplant een zichtdichte heg biedt. Snoeien verdraagt de Hulst Heckenpracht uitstekend. Om een strakke, volle Hulsthaag te krijgen en te houden, adviseren wij de haag minstens 2 keer per jaar te snoeien.

 

Wat betreft het verdere onderhoud is het wensenpakket van de Hulst ook gering. In het voorjaar bemesten en tijdens de droge periode water geven is voldoende.

Bovendien is de Heckenpracht Hulst niet veeleisend wat betreft zijn standplaats; hij groeit zowel in zon als in de halfschaduw, én in iedere normale, voedzame bodem.

 

Met zijn mogelijke groei tot circa 3 meter is deze Hulst geschikt voor zowel grotere als kleinere tuinen. De Heckenpracht Hulst leent zich goed als haag in de stad, aangezien deze Hulst uitlaatgassen goed tolereert.

Voor een mooie rustige, maar chique achtergrond van andere bloeiende planten is de haagplant ook zeer geschikt. Hij groeit goed naast andere tuinplanten.

 

De Hulst Heckenpracht maakt zijn naam dus waar en is een pracht van een haag in iedere tuin.

 

De grootte van uw bestelde haagplant Ilex Heckenpracht bepaalt hoeveel planten u per meter nodig heeft. Hoe groter de gewenste plant, hoe minder u nodig heeft.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5