incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Heckenfee haag

Ilex meserveae Heckenfee haag

Hulst Heckenfee kopen

De Ilex meserveae Heckenfee (Hulst Heckenfee) doet haar naam eer aan. Heckenfee is de Duitse vertaling van “hagenfee”. Deze prachtige struik met donkergroene bladeren en knalrode bessen maakt van uw haag een magisch mooie erfafscheiding. De haagplant wordt dan ook in menig tuin als beschutting gebruikt.

De Hulsthaag onderhouden

De Hulststruik is niet veeleisend wat betreft zijn standplaats. In iedere normale, voedzame bodem groeit deze haagplant erg goed. Ook wat betreft het snoeien is de Hulst Heckenfee eenvoudig in het onderhoud. 2 Keer per jaar snoeien, in april en eind augustus, volstaat. De Hulst Heckenfee is zeer snoeiverdraagzaam en zal na een aantal snoeibeurten alleen maar compacter en dichter worden.

In het voorjaar bemesten en water geven tijdens de droge zomermaanden stelt deze haagplant op prijs.

Bovendien is de Hulststruik zeer vorstbestendig en bladhoudend. Een Hulsthaag van de Heckenfee is gedurende het hele jaar prachtig groen.

De Hulst Heckenfee biedt een bloeiende Hulsthaag

Deze blauwe Hulst heeft een hele dichte en compacte groei, een sterke eigenschap voor een ondoorzichtige haagplant. De Hulst Heckenfee groeit in het begin echter traag, waardoor het een aantal jaren kan duren voordat de haag helemaal zichtdicht is.

De Hulststruik Heckenfee biedt daarnaast een fabelachtige afwisseling van witte bloemen in het voorjaar en knalrode bessen in het najaar.

Het aantal te planten Hulststruiken is afhankelijk van de gewenste grootte van uw Hulst Heckenfee. Indien u grotere haagplanten van de Hulst wenst, heeft u minder planten nodig dan wanneer u een kleinere Hulsthaag wenst.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5