incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Heckenfee blad

Ilex meserveae Heckenfee blad

Hulst Heckenfee kopen

De prachtige Hulst Heckenfee struik

Net zoals de Hulst Blue Angel en de Hulst Blue Maid staat de Ilex meserveae Heckenfee (Hulst Heckenfee) bekend om haar verbluffende uiterlijk. De blauwgroene, glanzende bladeren maken uw tuin speciaal. De bladeren van de Hulst Heckenfee hebben een elliptische tot ovale vorm, en zorgen ervoor dat deze Ilex haagplant een heuse eyecatcher is. De bladeren van deze struik zijn stekelig, maar minder stekelig dan het blad van soortgenoten.

Hulst Heckenfee, een wintergroene struik

In het voorjaar groeien er nieuwe scheuten aan de haagplant. Deze nieuwe uitlopers zijn felgroen van kleur en geven uw tuin daardoor een fris en fleurig aanzien. Later in het jaar worden deze nieuwe blaadjes donkergroen. Wat de haagplant Hulst Heckenfee echt tot een opvallende verschijning maakt, zijn de donkerpaarse takken, die prachtig afsteken tegen de groene bladeren.

De Hulst is een winterharde en zeer vorstbestendige struik. Gedurende het hele jaar is de Hulst Heckenfee dan ook groen en zichtdicht; eigenschappen waardoor deze haagplant een echte fee in uw tuin is.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5