incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Heckenfee bemesten

Ilex meserveae Heckenfee bemesten

hulst Heckenfee kopen

Het bemesten van de Hulst Heckenfee

In principe groeit de Ilex meserveae Heckenfee (Hulst Heckenfee) in iedere normale, vochtige bodem goed. De struik groeit nog beter in een bodem die rijk is aan humus. Wij raden u daarom aan compost door de grond rondom de Hulst te mengen op het moment dat de haagplant geplant wordt.

Het is belangrijk de Hulst haagplant minstens één keer per jaar te bemesten. Wij adviseren een organische meststof als compost of koemestkorrel. Deze heeft namelijk een langdurige werking en zorgt er daarom voor dat de bodem gedurende het hele jaar voedzaam is. Het beste bemest u de Hulststruik in het voorjaar. Door in het voorjaar te bemesten, worden nieuwe uitlopers van de haagplant sterker en voller van kleur.

Strooi de natuurlijke mestkorrels om uw Hulst Heckenfee heen. Wanneer u een Hulsthaag heeft, strooi dan aan beide zijden van de haag. Hark de korrels vervolgens in de grond. Schud tot slot eventuele meststoffen van het loof om te voorkomen dat dit verbrandt.

Geef de Hulststruiken voldoende water

De Hulst Heckenfee heeft een vochtige bodem nodig. Tijdens langere, droge periodes is het daarom belangrijk om de haagplant voldoende water te geven. Geef echter nooit water als de zon vol op de Hulstplant schijnt; bladeren kunnen daardoor verbranden. Wij adviseren u daarom op hele warme, zonnige dagen uw Hulststruiken ’s ochtends of later in de avond water te geven.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5