incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Princess haag

Ilex meserveae Blue Princess haag

Hulst Blue Princess kopen

In zowel vele particuliere als bijvoorbeeld openbare publiekstuinen is de Hulst een zeer populaire haagplant. In vroegere tijden plantte men deze tuinplant al als haag, omdat gedacht werd dat dit geluk bracht.

De Ilex Blue Princess heeft meerdere sterke eigenschappen, welke als haagplant gewenst zijn. Zo is de struik winterhard en vorstbestendig; zij gedijt goed in ons Europese zeeklimaat. Daarnaast is de Blue Princess Hulst een bladhoudende haagplant, waardoor u het hele jaar een zichtdichte beschutting heeft. Tevens heeft de struik een dichte takkenstructuur en mede met haar fijn stekelige blad houdt de plant indringers op afstand. De Ilexplant verdraagt snoeien zeer goed; de haagplant kan daardoor goed compact gehouden worden, maar kan ook eenvoudig in verschillende modellen gesnoeid worden.

Als het gaat om het onderhoud van de Hulst Blue Princess is geringe arbeid gewenst. Een (enigszins) windbeschutte standplaats in de zon of halfschaduw op een normale voedzame bodem wordt gewaardeerd. Jaarlijks in het voorjaar 1 keer bemesten en snoeien is in principe voldoende. Water geven in de droge zomermaanden is, zoals bij de meeste tuinplanten, van belang.

De Hulsthaag van de Blue Princess wordt, vanwege haar relatief geringe hoogte, met name toegepast in kleinere tuinen of op plekken waar een lagere haag gewenst is.

De Hulst Blue Princess is een prachtige achtergrond voor andere tuinplanten en kan daarnaast ook perfect als omgrenzing van tuinen en terrassen dienen. Een haag van Hulst Blue Princess is een waar genot voor menig tuinliefhebber en zorgt voor kleur en afwisseling in uw tuin of om uw erf.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5