incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Prince standplaats

Ilex meserveae Blue Prince standplaats

Hulst Blue Prince kopen

Omdat de Ilex meserveae Blue Prince van nature in ons land voorkomt, groeit de struik ontzettend goed in ons klimaat met de warme zomers en koude winters. Het hele jaar door zorgt de Blue Prince Hulst voor een warme, groene kleur en volle invulling in uw tuin, doordat hij zeer winterhard, vorstbestendig en bladhoudend is.

Deze Amerikaanse Hulst kan zowel in de zon als in de halfschaduw staan, maar groeit beter en dichter wanneer hij vol in de zon staat. Het liefst groeit de Hulst op een enigszins windbeschutte plek; wanneer de struik teveel in de wind staat, kan het blad lelijk worden.

De Ilex meserveae Blue Prince is niet veeleisend en groeit in een normale, vochtige bodem die rijk is aan humus. Om de bodem te verbeteren, kunt u eventueel compost toevoegen.

De Hulstplant kan niet goed tegen verplaatsen, laat de plant dus op zijn groeiplaats staan.

De Blue Prince Hulst heeft een hele compacte groei en is daarom een zeer geliefde haagplant. Zijn dichte groei en stekelige blad houdt indringers op afstand.

Ook kan de struik prachtig als solitair geplant worden; de glanzende, groenblauwe bladeren zijn een verbluffend middelpunt in uw tuin. Doordat de Hulststruik ook goed naast andere planten groeit, kan de Ilex prima in een groep worden geplant.

Door zijn zeer goede snoeiverdraagzaamheid zien we de Ilex meserveae Blue Prince ook veel terug als vormsnoei. Vormgesnoeide Hulstplanten zijn vanwege de elegante, blijvend donkergroene kleur een warme en chique aanvulling in elke tuin.

De Blauwe Hulst heeft een zeer compacte vorm en is daarom erg geschikt voor zowel grote als kleine tuinen. In het wild groeit de Hulst in bossen met vooral Eiken- en Beukenbomen.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5