incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Prince haag

Ilex meserveae Blue Prince haag

Hulst Blue Prince kopen

Naast de bekende Coniferen- en Laurierhagen is de Hulsthaag een gewilde haagsoort en een prachtige tot toverachtige invulling van een erfafscheiding.

De Ilex meserveae Blue Prince is een geliefde haagplant om als afscheiding te gebruiken. Door zijn geringe hoogte tot circa 2 meter is de haagplant zeer gewild in vooral kleine tuinen of voortuinen van een huis.

De Hulst is een zeer winterharde en vorstbestendige struik, die het hele jaar door groen blijft. De Blue Prince Hulst is bladhoudend. Deze struik is niet veeleisend wat betreft de standplaats en de grondsoort. Wij adviseren wel een windbeschutte plek, en een plek in de volle zon wordt gewaardeerd.

Bovendien verdraagt de Ilex meserveae Blue Prince snoeien zeer goed, waardoor hij in iedere gewenste vorm of model geknipt kan worden. Een snoeibeurt zorgt ervoor dat de Hulst dichter en compacter wordt. Snoeien bevordert namelijk de vertakking in de plant.

Dit alles maakt deze Blauwe Hulst tot een ideale haagplant, die jaren mee gaat.

Een Hulsthaag van de Ilex Blue Prince is zeer decoratief; de diepglanzende, groenblauwe bladeren zorgen voor een elegante en stijlvolle afscheiding van buren of straat en geven tevens een mooi contrast tegenover de andere tuinplanten.

De grootte van de gewenste haagplanten is van invloed op het aantal te bestellen planten. Hoe kleiner de haag, hoe meer haagplanten benodigd zijn.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5