incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Prince blad

Ilex meserveae Blue Prince blad

Hulst Blue Prince kopen

De Hulst Blue Prince maakt zijn naam waar en is een echte prins in uw tuin. Deze Ilex is een ontzettend sierlijke en elegante struik met een erg dichte groei.

Zijn bladeren zijn glanzend en blauwgroen van kleur. Bovendien is het blad van de Hulst Blue Prince klein en fijn stekelig getand. Het verschil tussen de Hulst Blue Prince en zijn soortgenoot de Blue Angel is dat het blad van de Blue Prince fijner getand en minder stekelig dan het grovere blad van de Blue Angel Hulstplant. In het voorjaar komen er frisse, nieuwe bladeren aan de struik.

De takken van de struik zijn daarnaast ook erg stijlvol, met een diepe paarsrode kleur. Nieuwe, jonge takken hebben soms zelfs een paarsblauwe kleur. Zo zorgt deze Hulst voor een kleurrijke afwisseling.

Gedurende het hele jaar zorgt de vorstbestendige en groenblijvende Ilex meserveae Blue Prince ervoor dat uw tuin groen en vol is. Door onder andere zijn winterhardheid van -15 à -20 °C, zijn langzame groei en eenvoudige onderhoud is deze zeer decoratieve tuinplant erg geliefd als haagplant.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5