incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Maid bloei

Ilex meserveae Blue Maid bloei

Ilex meserveae Blue Maid kopen

In de maanden mei en juni staat de Ilex meserveae Blue Angel in de voorjaarsbloei.  De Ilex meserveae Blue Maid bloeit met witte onopvallende bloemen gevolgd door rode bessen. Door de dichte takkenstructuur met glanzende, donkerblauwe bladeren valt deze bloei nauwelijks op,  maar tussen de dichte begroeiing groeien er in de bloeiperiode kleine, witte bloemen aan de struik. De bloemen zijn geliefd bij bijen en vlinders, waardoor deze Hulst uw tuin tot leven brengt. De Hulst Blue Maid is een vrouwelijke Ilex plant

Deze plant moet echter naast een mannelijke variant 'Blue Prince' worden geplant om de bessen te kunnen produceren. Deze warmgekleurde rode, ronde bessen steken prachtig af tegen de blauwgroene bladeren van de Hulst en blijven vaak gedurende de hele winter aan de struik hangen. De plant heeft stekelige bladeren, en zorgen dus ook direct voor bescherming tegen indringers.  Pas op: deze vrouwelijke variëteit is giftig, daarom moet u voorzichtig zijn als u hiermee in aanraking komt.

De Blue Angel is tijdens alle seizoenen een prachtige toevoeging aan uw tuin.

Tuintips:

  • De plant is giftig en zal niet moeten worden genuttigd door mensen of dieren.
  • Zorg ervoor dat de plant het eerste seizoen veel water ontvangt.
  • De Blue Maid Hulst kan niet goed tegen verplaatsen, daarom is het wellicht goed om te overwegen de plant in zijn volwassen grootte te kopen.

Hulst Ilex Blue Maid | SVG Vector | Gardline

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5