incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Angel standplaats

Ilex meserveae Blue Angel standplaats

Hulst Blue Angel kopen

De Ilex meserveae Blue Angel komt van nature voor in Nederland, Duitsland, Frankrijk en omringende West- en Zuid-Europese landen. De plant groeit zeer goed in ons klimaat, met koude winters en warme zomers. De Blue Angel Hulst is wintergroen, ontzettend winterhard en zeer vorstbestendig.

De Hulst Blue Angel prefereert een standplaats in de zon of in de halfschaduw. Bij voorkeur staat de Amerikaanse Hulst in de middagzon. Ook een windbeschutte plek wordt door de struik gewaardeerd. Het kan voorkomen dat er, wanneer de Hulst op een slecht windbeschutte standplaats groeit, lelijke plekken in de struik komen.

De Blue Angel Ilex groeit goed in een normale, vochtige bodem die rijk is aan humus. Door compost of een soortgelijke organische voedingstof aan de bodem toe te voegen wordt de Hulst voller en rijker van kleur.

Wij adviseren om de Hulst niet te verplanten als ze op een goede standplaats staat; de Hulstplant houdt er niet van om verhuisd te worden.

De wintergroene Hulst Blue Angel zorgt het hele jaar door voor een warme en chique opvulling in uw tuin. Door zijn enorme dichte groei en fraaie bloei met rode vruchten is de Blauwe Hulst een zeer geschikte en mooie haagplant.

Met zijn blauwgroene, glanzende bladeren en volle, rode bessen is de Ilex Blue Angel ook een echte eyecatcher, wanneer hij als solitair geplant wordt. Hij groeit als solitaire plant in een elegante, piramidale vorm. Bovendien kan deze Hulst Blue Angel prima naast andere planten geplant worden, met name wanneer de struik nog jong is. De donkere en stekelige bladeren zorgen vaak voor een mooi contrast met andere tuinplanten.

Doordat deze struik zeer snoeiverdraagzaam is en relatief langzaam groeit, wordt de Amerikaanse Hulst ook veel als vormgeknipte tuinplant gebruikt.

Door zijn donkergroene blad en warme, rode bessen is de Hulst een zeer populaire struik, bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen. In vele kerststukken wordt de Ilex verwerkt.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5