incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Angel haag

Ilex meserveae Blue Angel haag

Hulst blue Angel kopen

De Blauwe Hulst wordt in menig tuin als haagplant gebruikt. De inzet van

de Ilex Blue Angel als haagplant is een uitstekende keuze. Deze winterharde en vorstbestendige Ilex meserveae groeit perfect in ons klimaat van koude winters en warme zomers en blijft gedurende het hele jaar groen.

De Hulst is erg snoeiverdraagzaam; hij kan in vele modellen en op iedere gewenste hoogte gesnoeid worden. Bovendien is de Amerikaanse Hulst een hele compacte struik, waardoor uw haag altijd vol en zichtdicht is. Door het gebruik van de Hulst Blue Angel geniet u van privacy in uw tuin.

Daarnaast is een Hulsthaag van de Blue Angel zeer decoratief. De blauwgroene, glanzende bladeren en de warme, rode bessen van deze Ilex ogen chique en warm en bieden een perfecte omgrenzing van uw tuin of erf.

De knalrode besjes zorgen voor levendigheid in het najaar; vogels zijn gek op deze vruchten. Zijn stekelige blad is een goede eigenschap om andere indringers buiten de deur te houden.

De grootte van de Hulstplanten heeft effect op het aantal planten Blue Angel. Hoe groter de gewenste Hulstplant is, hoe minder u per strekkende meter nodig heeft.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5