incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Angel blad

Ilex meserveae Blue Angel blad

Hulst Blue Angel kopen

De Hulst Blue Angel is al jarenlang een zeer geliefde struik bij menig tuinliefhebber. De Blue Angel® Hulst kent verschillende goede eigenschappen. Hij is bijvoorbeeld vorstbestendig tot -15 à -20 °C, blijvendgroen, heeft een prachtige donkerblauwe, groene kleur, bloeit in het najaar met talrijke rode besjes en zijn bloei trekt diverse soorten vogels aan.

De Ilex Blue Angel is een wintergroene tuinplant, wat betekent dat het een bladhoudende struik is.

Door zijn langzame groei en goede snoeiverdraagzaamheid is de Blauwe Hulst over het algemeen een hele compacte en volle struik, met name wanneer u de tuinplant minimaal 1 keer per jaar snoeit. Deze eigenschappen zorgen er dan ook voor dat de Ilex meserveae erg veel gebruikt wordt als haagplant.

De glanzende, leerachtige bladeren hebben een donkere, blauwgroene kleur. De jonge scheuten, die in het voorjaar aan de struik groeien, hebben soms zelfs een paarse kleur.

Zoals de naam al aangeeft, is de Hulst Blue Angel een ware Blauwe Engel in uw tuin.

Kenmerkend voor de Hulstplant is zijn bladrand; deze is met meerdere punten erg stekelig.

De grootte van het blad varieert tussen de 4 en de 8 centimeter.

Vanwege zijn opvallende prachtige donkere blad en donkerrode vruchten wordt de Hulst Blue Angel tijdens de kerstdagen veel gezien in kerststukjes. Zelfs in chocoladevorm is het blad van de Hulst in deze periode bekend.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5