incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Ilex meserveae Blue Angel bemesten

Ilex meserveae Blue Angel bemesten

Hulst Blue Angel kopen

De Amerikaanse Hulst is geen veeleisende plant en groeit in iedere normale, voedzame bodem.

Tuinplanten halen energie uit de voeding in de bodem. Vanzelfsprekend groeien planten daardoor optimaal in een bodem welke erg voedingrijk is.

De Ilex Blue Angel gedijt het beste in een humusrijke bodem. U kunt daarom af en toe een organische voedingstof aan de bodem toevoegen.

Wij raden aan de Blue Angel Hulst eens per jaar te bemesten met een organische meststof als compost, tuinturf of koemestkorrel. De Hulst in het voorjaar bemesten is het beste, doordat de organische meststof een lange werking heeft en daardoor de Hulstplant ook in de voorjaar- en zomerperiode van energie voorziet.

Door in het voorjaar te bemesten, zijn de nieuwe uitlopers sterk en diep van kleur.

Strooi de bemesting om de struik en hark het in de grond. Wanneer u een Hulsthaag heeft, strooi dan aan beide zijden van de heg. Geef na het bemesten de struiken altijd voldoende water.

Ook is het belangrijk dat de Blauwe Hulst tijdens droge periodes voldoende water krijgt. Geef de struiken ‘s avonds water, wanneer de zon niet meer vol op de struiken schijnt. Zo voorkomt u verbranding van bladeren en verdamping van water.

In het najaar kunt u een extra mulchlaag onder de struik aanbrengen, om de wortels en de aanhechting van takken tegen eventuele bevriezing te beschermen. Een mulchlaag aanbrengen kunt u eenvoudig doen door bladeren die in de herfst van andere bomen zijn gewaaid over de bodem onder de Hulst Blue Angel® te verdelen. Bovendien wordt de grond hierdoor rijker aan humus en dus voedzamer.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5