incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
Chamaecyparis lawsoniana Ivonne blad

Chamaecyparis lawsoniana Ivonne blad

Gele Californische Cypres kopen

Gele Californische Cypres Chamaecyparis Ivonne: De kleurrijke haag

De gele Californische cypres Ivonne, ook wel de  Chamaecyparis lawsoniana Ivonne genoemd,  is een gele cipres die vooral opvalt door zijn gele geschubde bladeren. Als je kiest voor deze gele variant onder de haagconiferen, dan heb je straks een haag die altijd groen is, of eigenlijk altijd geel. Deze haag bied je een mooie dichte privacy haag.

Zoals aangegeven heeft de winterharde, groenblijvende Gele Californische Cypres schitterende geel -groene naalden. Deze cipres stelt weinig eisen aan zijn onderhoud. Plant de cipres niet in een te natte bodem, want daarvan gaan de wortels rotten en worden de haagconiferen uiteindelijk bruin en kaal. Het is dus raadzaam om uw Gele Californische cipres op een goed gedraineerde plaats aan te planten. Snoei de haag 1-2 keer per jaar voor een rechte, vitale en gezonde haag die heel oud kan worden. Hiermee voorkom je bovendien ook dat de haag op den duur van binnen verhout. 

Tuintip:

Bij het onderhouden van de haagplant is het belangrijk aandacht te schenken aan het snoeien en het water geven. Snoei de Gele Haagconifeer niet terug tot op de stam; op het oude hout groeit de Cipres niet opnieuw uit. Deze conifeer verdraagt geen hele vochtige bodem.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5