incl. BTW & incl. bezorging
Suchen im Blog
 Ilex meserveae Heckenfee standplaats

Ilex meserveae Heckenfee standplaats

Hulst Heckenfee kopen

Hulst Heckenfee, een bladhoudende, bloeiende struik

De Ilex meserveae Heckenfee (Hulst Heckenfee) komt van nature in ons land voor en past daarom goed in ons klimaat. Deze bladhoudende struik is zeer winterhard, en zorgt gedurende het hele jaar voor een mooie groene kleur. Met haar compacte groeiwijze laat deze haagplant u genieten van uw privacy in uw tuin.

Ook wordt de struik veel als solitaire plant gebruikt. In het najaar is deze vrouwelijke Hulstplant een ware eyecatcher; dan bloeit de Hulst helemaal vol met prachtige, knalrode bessen.

De haagplant Ilex meserveae Heckenfee groeit niet erg snel. Per jaar kan de Hulst gemiddeld 15 tot 30 centimeter groeien. Uiteindelijk groeit de plant uit tot een prachtige struik of haagplant van zo’n 2,5 tot 3 meter hoog. Met haar dichte vertakking en compacte, opgaande groei is deze donkergroene haagplant een heuse aanwinst voor elke tuin, voor zowel grote als kleine tuinen.

Waar groeit de Hulst Heckenfee goed?

Deze Amerikaanse Hulst Heckenfee is erg makkelijk in zijn keuze voor een standplaats. Deze plant kan zowel in de zon als in de halfschaduw geplant worden.

Bovendien is de blauwe Hulst haagplant niet veeleisend wat betreft de grondsoort. In iedere normale, voedzame bodem groeit deze Ilex erg goed. De struik groeit echter nog beter wanneer de bodem rijk is aan humus. Wij adviseren u daarom compost aan de bodem toe te voegen.

check_circle Behulpzaam en persoonlijk contact
check_circle Aangroeigarantie
check_circle Frisse planten van topkwaliteit
check_circle Gratis bezorging
check_circle Klanten beoordelen ons met 5 / 5